Ludziom nie dogodzi. Były tylko MAN-y, to narzekanie, że złom na kółkach. Wjechały hybrydy, też źle.Ja tam się cieszę. Jedyne co bym poprawił to dostosowanie rozkładu do potrzeb mieszkańców i żeby kierowcy nie gadali tyle przez tel podczas jazdy (a jak już muszą, to niech używają słuchawek). Niestety, telefon przy uchu to nadal częsty widok.
Tylko jakieś malutkie te hybrydki, nie można to było kupić większych?
ostatnie zdanie jest bardzo ważne , wszystko kupili za własne ,czyli O dofinansowania ,za wszystko tak jak i za gazownie /ciepło/ zapacą mieszkańcy z własnych podatków ,BRAWO WADZE PT ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,czy jest ktoś tam ,kto myśleć potrafi ?
Autobusy będą jeździć na wszystkich liniach...Niech ktoś mi powie,ile tych linii raptem jest... Dziesięć na krzyż i wszystkie ,poza ,, dziesiątką " przez dworzec kursują.Oferta przewozowa spółki, pozostawia wiele do życzenia, o braku linii podmiejskich nie mówiąc.Do tego oferta biletowa...Chcesz jechać dwa przystanki,a bilet godzinny skasować trzeba,bo jednorazowego zlikwidowane....
Tymczasem w Niemczech chwalą się w prasie i tv że do grudnia zarejestrowano ponad milion samochodów elektrycznych. Wzrost o 70% w ciągu roku. Ministerstwo transportu szacuje że w ciągu siedmiu lat będą mieć 15 milionów elektryków na drogach. Właśnie cofnęli dotacje państwowe bo popyt jest tak duży że nie potrzeba dopłacać. I na koniec najciekawsza informacja. Najczęściej kupowanym samochodem Niemczech w grudniu była Tesla Y. Wniosek taki że ci Niemcy to tacy nie za mądrzy są raczej. Nie to co nasi forumowi znafcy specjaliści od elektryków od siedmiu boleści????.
No, no, oby tylko któryś z nich nie zakończył swojego żywota w taki sam sposób jak niedawno hybryda u zbiegu ulicy Wojska Polskiego i Toruńskiej. No i żeby tym razem nie był śmiertelną pułapką dla pasażerów.
A ja dzisiaj znuw do szkoły jechałam starom emzetkom ktura się spóźniła.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!